Modele de custi pentru fazani

Pentru ca procesul de ecloziune sa fie ridicat, se vor folosi pentru Incubat numai OUA proaspete, recoltate de cel mult 7 zile si care au fost pastrate en conditii optime de temperatura si umiditate. Oualele mai vechi de 7 zile au un procent mai scazut de ecloziune. Daca au fost transportate DIN Alte ferme sau de la distanta mai mare, ouale se vor Lasa` `sa se odihneasca` `timp de 24 de Ore inainte de a fi introduse in incubateur sau de a fi puse la bouclca. Mai multe > > pentru a obţine profit, e nevoie de un spaţiu destul de extins, Care să le permită păsărilor să se dezvolte bine, iar fermierii trebuie să le acorde fazanilor o ATENŢIE sporită în primele 21 de zile de viaţă, în această perioadă păsările fiind cel mai expuse riscurilor. Pentru 10 găini se amenajează o suprafață de 260 х ۱۵۰ cm. Deși pare MIC, este destul Loc pentru cuibare și stinghii. În plus, o poiată modestă va fi mai simplu de întreținut și încălzit. Dacă totuși dispuneți de suficient spațiu, unei Păsări ar fi bine să îi revină ۱ MP de suprafață. Înălțimea o veți calcul în așa mod ca să intrați ușor și să faceți curățenie.

Se recomandă ca aproximativ 30% DIN amestecul de cereale folosit în alimentaţia puilor în perioada de după eclozare şi pana la vârsta de 6 săptămâni să reprezinte proteină. Pentru Hrana puilor mai mari de 6 săptămâni şi PANA Când aceştia ajung la stadiul de Adult se recomandă un conţinut de proteină de 19% DIN amestecul de cereale. Pentru o Bună dezvoltare a efectivelor, spaţiile trebuie să fie semi-sălbatice, Cât mai adéquat de condiţiile DIN habitatul Natural al fazanilor, în intériul volierelor trebuie introduse şi fixer ramuri uscate de copaci sau trunchiuri. Pentru ca frigul să nu pătrundă în adăpostul păsărilor, PE timp de iarnă, pereţii vor fi căptuşiţi în extérieur cu baloţi DIN paie sau cu rogojini. Totodată, în adăpost trebuie montate stinghii de lemn pe care să doarmă fazanii. Fazanii nu fac ouă în fiecare perioadă a anului, coupable găinilor. Femelele depun ouă în timpul perioadei de împerechere. Pentru început, sunt de ajuns 10 familii de Fazani. PE Piaţa Românească, preţul fazanilor depinde de vârsta şi tipul păsărilor scoase la vânzare. În cazul fazanilor de talie mai Mică, cum sunt CEI DIN varietatea Aurie, pentru o Familie este de ajuns un spaţiu cu o lungime de 3 metri PE o lăţime de 2 metri, plus un adăpost de 2 metri pătraţi. Pentru specii de talie mai mare, suprafeţele amintite trebuie dublate. Specii de Fazani * Fazanii de vanatoare * Fazanii ornali * cresterea fazanilor * Reproductia fazanilor * cresterea puilor de Fazani * productia de OUA * Incuarea * Hranirea fazanilor * Fazanii de vanatoare * BOLILE fazanilor * retete culinare DIN Fazan vor fi amenajate 3-4 scaldatori DIN nisip si cenusa de 3-5 MP.

Pentru urmariea fazanilor se vor crea Benzi de 2 m unde se va cosii vegetatia. Iarna se va scutura zapada de PE PLASA pentru a se Evita ruperea acestora. Fazanii selectati pentru reproduction se vor alege, de Regula DIN Tineretul de Sub 1 an, eclozionat inainte de 15 mai. Selectia se face en Luna septembrie-octombrie. Se vor retine numai exemplarele in Perfecta Stare de sanatate, bine conformate, Cu piepul carnos, penaj complet, incluziv coada, ochii limpezi si AGERI, COLORIT vinetiu, picioare netede, fara Solzi, masculii de minim 15 kg, Femelele de minim 0,9 kg. la femelle se aplica ochelari Speciali DIN en plastique. Mai multe > > pentru a favoriza depunerea ouălelor, este bine să aşezaţi cuibare cu Latura de 40X40 cm şi cu o înălţime de 20 cm în adăpostul fazanilor.


محصولات مشابه