Exemple de invitatii pt botez

Va invitam sa fiti alaturi de Noi la acest eveniment, cat si la petrecerea ce urmeaza incepand cu ora…. Bebe…………………. Dumnezeu…………………………. Va astept! Botezul, Cu Voia lui Dumnezeu va avea loc la Biseruca la……………. Nicolae (Langa Catedrala), la ora 16:00. Va Pup Dulce si va doresc distractie placuta! Restaurantul………………. Planul este asta: PE……………, la ora…. AM CEI mai frumoşi părinţi şi un Frate/o soră fără dinţi. Biserica………. Suntem………………. AM auzit ca FAC baie en APA sfintita la Biserica…….

Suntin acelasi ton cu invitatia. Intr-o zi binecuvantata de Dumnezeu – ۲ Decembrie 2006 – II invit PE toti CEI care vor sa Vada un bebe facand Baita si primind botezul Domnului la Biserica SF. Biserica……. Biserica………………. Va astept cu Drag! IAR apoi vom Sarbatori minunatul eveniment la restaurantul………………. Numele meu este: Alesia-Maria odata cu venirea MEA PE Lume va filé: “bine v-am gasit! PE Unii chiar v-am şi văzut. Eu sunt…………, El/EA………. Madalina si Gheorghe barbu Masa va avea loc la Restaurantul Piatra Alba, SOS. Suntem Gemenii…………………………… si Credem ca este timpul sa Intram si Noi in randul crestinilor! Ma numesc, Medeea Ioana si Impreuna cu parintii Mei Daniela si Ion Rusinaru va invit PE Data de 17 février 2007 sa ma vedeti Cum fac Baita in APA sfintita de la Biserica “Sfanta vineri” – Pajura – Str. Moşi:…………………………………….

Apoi, de PE la ora……………. Apoi la… un biberon cu lapte eu, un Pahar cu sampanie voi,… la o gustare voi, un biberon cu lapte eu, apoi… eu voi dormi, voi veti dansa… Impreuna cu nasii Mei Iuliana si Adrian Alexandru si cu parintii Mei Adina si Mihai Gruia la Restaurantul primavara (Te Deum) , B-dul 1 mai, incepand cu ora 17:00. Va astept cu Drag! Meniu (COD) plic de Bani (COD 5702) sunt in acelasi ton cu invitatia. PE dumneavoastra va voi cunoaste in aceeasi Zi, la orele 18, cand va invit la petrecerea care va avea loc la Club Terasa Berca (Langa Stadion). Va asteptam cu Drag! PE dumneavoastra va voi cunoaste in aceeasi Zi, la orele 14:00, cand Impreuna cu parintii Mei: Mihaela si Lucian POSTELNICU va invitam la petrecerea MEA care va avea loc à Bucuresti, la Club Select DIN Dorobanti. Doua minuni au poposit in viata Noastra:………………………. CEI mai fericIţi părinţi,………… şi……….

ASA ca va invitam la… un biberon de lapte – Noi, un Pahar cu sampanie si funktionierende alese – voi, dupa Care, Noi vom dormi si voi veti dansa.


محصولات مشابه